Sarajevska policija oglasila se o nesreći na Marijin-Dvoru: Poginula 25-godišnjakinja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzas sta se radi po gradu

Covjek samo da zanijemi, ne mogu nista komentarisati. Svaki komentar je izlisan.

Guest

TO JE TERORIZAM Hitno najstrože kazniti!

Baddy

Samo inicijale stavite. No kad histericni pacijent koji ne moze sacekati red, poput onog debelog Senada, snimi medicinsko osoblje - obavezno puno ime i prezime medicinskog radnika stavite. Obavezno! Ovaj sa mercedesom je ipak ljudsko bice, i razumno je da stitite njegove osobne podatke. Uvidjavni ste.

Mozemo...

...li konacno osuditi razbojnika na dozivotnu?? Mozemo li se konacno zastititi od majmuna koji divljaju ulicama?? Mjenjaj zakone hitno!!!!

Je… vas Europa

Vratite policiji ovlastenja koja su imali u Yu

adi

***

/ Najnovije