Sarajevo: Napad u Titovoj, jedna osoba povrijeđena

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Policija treba biti vidljiva u gradu. Znaci, da stoje ili setaju po rejonu. Krajnje je vrijeme da se u Sarajevu to desi.

Gost

Nije posao policije da provjerava higijensko - epidemioloske mjere dok je u gradu sve vise nasilja i obračuna.

Hugolina

Policija treba biti vidljiva u gradu. Znaci, da stoje ili setaju po rejonu. Krajnje je vrijeme da se u Sarajevu to desi. ka Ghost 'Sto puta' napisah: moramo imati policijske patrole po naseljima, pogotovo nocu. Nocu se pale auti, krade se i obija, lomi se mlado drvece, i jos desetine lopovluka i nedozvoljenih radnji se desava. I, naravno, niko ne reaguje. Ono policajaca sto vidim da izadju iz auta i udju u granap da uzmu nesto i ne plate, svi imaju trbusine pred sobom. Valjda zbog sjedenja u kladionicama i buregdzinicama kako neki govore. I dokle ce tako?

vb

Policija treba biti vidljiva u gradu. Znaci, da stoje ili setaju po rejonu. Krajnje je vrijeme da se u Sarajevu to desi. ka Ghost 'Sto puta' napisah: moramo imati policijske patrole po naseljima, pogotovo nocu. Nocu se pale auti, krade se i obija, lomi se mlado drvece, i jos desetine lopovluka i nedozvoljenih radnji se desava. I, naravno, niko ne reaguje. Ono policajaca sto vidim da izadju iz auta i udju u granap da uzmu nesto i ne plate, svi imaju trbusine pred sobom. Valjda zbog sjedenja u kladionicama i buregdzinicama kako neki govore. I dokle ce tako? ka Hugolina<< Potpuno si u pravu. U ovom gradu izgleda nema više drota bez Golfa 7 i bloka za pisanje parking kazni. Ostale poslove ne vole obavljati, samo saobraćaj regulisati i otimati ljudima pare. Smradovi seljački pravi.

/ Najnovije