Sarajevo: Uhapšena još dva maloljetnika - osumnjičeni za lažne dojave bombi u školama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kazna

Samo primjerene kazne mogu naučiti današnje bezmozgaše normalnom ponašanju. Možda i ne, s obzirom da vlada dekadencija uma i obrazovanja. Totalno odsustvo razuma i inteligencije...Imamo društvo za primjer svijetu...!

Robot

Ne budu li ostro kaznjeni i oni i njihovi roditelji to ce biti jasna poruka drugim da takve stvari nastave raditi

Batina

Prvo batina, a onda po dzepu

Sar

Opet jutros dojave počele!! Ovo je ipak nešto na višem nivou ciber kriminala

nasvasta

SDA je urušila sistem vrijednosti obezvrijeđujući školovanu omladinu a favorizujući magarce lažove tupane sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

Odradila policija svoj posao - dohakali hakerima

Nadamo se da neće više biti dojava.

Degeneracija

Sta ocekivati od TikTok omladine, degeneracija kojoj su Faco i ostali olos uzor, i onda se cudimo sto se desavaju ubistva, dojave bombi, unistavanje parkica i slicno!

imena?

objavite kakve su priprijecene kazne za ovakva djela, i za maloljetnike kao i za njihove roditelje postoje zakonske odredbe! Ovako ovo ispada kao challenge na TIK-TOKu, i sto vise pisete o tome, umjesto o kaznama, nastavljece maloumnici da zovu..

U Z P

Kako vrijeme prolazi,sve je jasnije da se radi o udruženoj grupi ljudi,koja ovakvim pritiscima želi da ostvari njima poznate ciljeve !Nema govora da ovo učenici čine ,možda samo u dijelu tehničke podrške nalogodavcima !

/ Najnovije