Sarajevo: Uhapšen 47-godišnjak koji je napravio dramu u Domu zdravlja Vrazova

7
Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Uhapšen 47-godišnjak koji je napravio dramu u Domu zdravlja Vrazova
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Dom zdravlja Vrazova

Kako je izvijestila sarajevska policija, sinoć, nešto iza 22 sata, uhapšen je 47-godišnjak koji je u toku dana napravio dramu u Domu zdravlja Vrazova te je uništio i dio inventara.

Riječ je o osobi inicijala A.S., rođen 1974. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

"Dana 15. marta 2021.godine u 22,20 sati u ulici Kemal begova, općina Centar Sarajevo, policijski službenici Druge PU lišili su slobode lice A.S., rođen 1974.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 293. KZ F BiH (Oštećenje tuđe strvari).

Isti je pomenutog dana oko 15,43 sati u ulici Vrazova, općina Centar Sarajevo, počinio navedeno krivično djelo na štetu JU Domovi zdravlja Kantona Sarajevo", saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

"Protiv navedenog lica će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje", zaključili su iz MUP-a.

Evo i u kojoj ulici je uhapšen:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije