Saobraćajna nesreća u Starom Gradu: Teško povrijeđena pješakinja

0
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u Starom Gradu: Teško povrijeđena pješakinja
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevska policija / Ilustracija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 19. marta u 14.20 sati na kolovozu raskrsnice ulica Zelenih beretki-Ćumurija povrijeđena je pješakinja.

"Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješakinje R.L., rođene 1947. godine, nastanjene u Sarajevu, od strane putničkog motornog vozila 'VW Polo', kojim je upravljala G.I., rođena 1966. godine, nastanjena u Ilijašu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede (fraktura ručnog zgloba) zadobila je 77-godišnjakinja, a ljekarsku pomoć joj je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u Općoj bolnici 'Prim. dr. Abdulah Nakaš' u Sarajevu, nakon čega je upućena na kućno liječenje", saopćeno je iz MUP-a KS.

Drama u Novom Pazaru: Fizički napao djevojku, a onda je ubacio u vozilo - policija reagovala?

Drama u Novom Pazaru: Fizički napao djevojku, a onda je ubacio u vozilo - policija reagovala?

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije