U nesreći kod Sarajeva teško povrijeđena pješakinja: Prebačena na KCUS

0
Radiosarajevo.ba
U nesreći kod Sarajeva teško povrijeđena pješakinja: Prebačena na KCUS
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u 17:10 na kolovozu ulice Stari Ilijaš, područje općine Ilijaš povrijeđena je pješakinja.

"Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješakinje J.S., rođene 1957. godine, nastanjene u u Ilijašu, od strane putničkog motornog vozila Škoda Octavia, kojim je upravljala 29-godišnja F.A.S. iz Vogošće.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je 67-godišnjakinja. Ljekarsku pomoć joj je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a na Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC u Sarajevu je zadržana na daljem liječenju", saopćeno je iz MUP-a KS.

Sjajne vijesti: OKI Fantomi treći put uzastopno osvojili titulu prvaka Europe

Sjajne vijesti: OKI Fantomi treći put uzastopno osvojili titulu prvaka Europe

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrege, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije