Saobraćajna nesreća u Sarajevu izazvala gužve u jutarnjim satima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bahatluk i nemar, totalni javašluk

U Sarajevu bahatluku u saobraćaju nigdje kraja. Tom bahatluku se pridružile odgovorne kantonalne vlasti pa na svakoj raskrsnici (semaforima) fale po tri četiri sijalice i sad kad prilazite raskrsnice niste sigurni je li crveno ili zeleno. Ovdje je očito neko nekom oduzeo prednost. Žalosno je, ali istinito da u Sarajevu preko 50 % vozača više ne korist žmigavce. A o bahatom parkiranju da se i ne govori, zato je najbolji primjer okolina restorana Bosnijana. Normalno ovom stanju doprinosi i policija, ni oni kao učesnici u saobraćaju nisu ništa bolji od ovih pomenutih.

Ali je zato važno

U Sarajevu bahatluku u saobraćaju nigdje kraja. Tom bahatluku se pridružile odgovorne kantonalne vlasti pa na svakoj raskrsnici (semaforima) fale po tri četiri sijalice i sad kad prilazite raskrsnice niste sigurni je li crveno ili zeleno. Ovdje je očito neko nekom oduzeo prednost. Žalosno je, ali istinito da u Sarajevu preko 50 % vozača više ne korist žmigavce. A o bahatom parkiranju da se i ne govori, zato je najbolji primjer okolina restorana Bosnijana. Normalno ovom stanju doprinosi i policija, ni oni kao učesnici u saobraćaju nisu ništa bolji od ovih pomenutih. ka Bahatluk i nemar, totalni javašluk _da kamere rade, kazne pljušte ko kiša, a besposleni drotovi pred kraj smjene zađu po parkingu i napišu jedno 20 kazni i - oni radili!

A ONDA:

VI s ovog portala i još neki na drugim šatro medijima je odvratno i namjerno maltretiranje građana kroz ove vaše svakodnevne članke o oduzimanju vozila ljudima. S jedne strane imamo kamere na svakom koraku koje služe samo i jedino za otimanje novca poštenim građanima koji idu na posao ili im je posao vezan za automobile, čekanje eventualnih kazni koje dođu na isplatu poslije godinu ili godinu i po. Te kazne retardima koji imaju ovolike iznose za platiti ionako ništa ne znače. Sa druge strane imamo VAŠE svakodnevno prepadanje i prijetnje koje radite s umišljajem i to zajedno s ovo nesposobnom i duboko umiješanom u kriminal policijom u dosluhu. Ova država se ionako bazira samo na prepadanju stanovnika u svim segmentima života, a u kojem VI, uz sve pogane političare aktivno i smišljeno učestvujete. VI ste zaista, ali zaista, ona prava primitivna provincijska bagra, kakva je i ova policija i kakvi su nam i ova jadna, smiješna, patetična država i kompletno društvo. U ovoj zemlji za normalnoga čovjeka sve je manje mjesta. A VI, s ovoj bijednog portala ste jedan od jakih razloga za to. FUJ ! Dakle - sve je u funkciji OTIMANJA PARA OD NORMALNIH GRAĐANA, a regulisanje saobraćaja uopšte i nije toliko važno - evidentno je po svakodnevnim udesima i nesrećama.

ALI ZATO

U Sarajevu bahatluku u saobraćaju nigdje kraja. Tom bahatluku se pridružile odgovorne kantonalne vlasti pa na svakoj raskrsnici (semaforima) fale po tri četiri sijalice i sad kad prilazite raskrsnice niste sigurni je li crveno ili zeleno. Ovdje je očito neko nekom oduzeo prednost. Žalosno je, ali istinito da u Sarajevu preko 50 % vozača više ne korist žmigavce. A o bahatom parkiranju da se i ne govori, zato je najbolji primjer okolina restorana Bosnijana. Normalno ovom stanju doprinosi i policija, ni oni kao učesnici u saobraćaju nisu ništa bolji od ovih pomenutih. ka Bahatluk i nemar, totalni javašluk * Se Afafan usliko na plakatu i ponosno kičmu upravio da mi za njega glasaaaaamo! Afko naš mili!

Bahate Sarajlice

U Sarajevu bahatluku u saobraćaju nigdje kraja. Tom bahatluku se pridružile odgovorne kantonalne vlasti pa na svakoj raskrsnici (semaforima) fale po tri četiri sijalice i sad kad prilazite raskrsnice niste sigurni je li crveno ili zeleno. Ovdje je očito neko nekom oduzeo prednost. Žalosno je, ali istinito da u Sarajevu preko 50 % vozača više ne korist žmigavce. A o bahatom parkiranju da se i ne govori, zato je najbolji primjer okolina restorana Bosnijana. Normalno ovom stanju doprinosi i policija, ni oni kao učesnici u saobraćaju nisu ništa bolji od ovih pomenutih. ka Bahatluk i nemar, totalni javašluk paaa i naša policija je izljegla iz naroda...

Kilawi gradžani

VI s ovog portala i još neki na drugim šatro medijima je odvratno i namjerno maltretiranje građana kroz ove vaše svakodnevne članke o oduzimanju vozila ljudima. S jedne strane imamo kamere na svakom koraku koje služe samo i jedino za otimanje novca poštenim građanima koji idu na posao ili im je posao vezan za automobile, čekanje eventualnih kazni koje dođu na isplatu poslije godinu ili godinu i po. Te kazne retardima koji imaju ovolike iznose za platiti ionako ništa ne znače. Sa druge strane imamo VAŠE svakodnevno prepadanje i prijetnje koje radite s umišljajem i to zajedno s ovo nesposobnom i duboko umiješanom u kriminal policijom u dosluhu. Ova država se ionako bazira samo na prepadanju stanovnika u svim segmentima života, a u kojem VI, uz sve pogane političare aktivno i smišljeno učestvujete. VI ste zaista, ali zaista, ona prava primitivna provincijska bagra, kakva je i ova policija i kakvi su nam i ova jadna, smiješna, patetična država i kompletno društvo. U ovoj zemlji za normalnoga čovjeka sve je manje mjesta. A VI, s ovoj bijednog portala ste jedan od jakih razloga za to. FUJ ! Dakle - sve je u funkciji OTIMANJA PARA OD NORMALNIH GRAĐANA, a regulisanje saobraćaja uopšte i nije toliko važno - evidentno je po svakodnevnim udesima i nesrećama. ka A ONDA: ma dobro ba. nemoj se sekhirati, eno nam novinarr otišo kod saveznika u nejtou! ha

Garaža kao parking

Ne zna se šta je katastrofalnije ,saobracaj u pokretu,ili saobracaj u mirovanju? Po pitanju saobracaja u mirovanju ,Općina Ilidza je katastrofa! Bahati i primitivni vozači parkiraju svoje automobile gdje “god nadzu zgodno mjesto”,a najomiljenije mjesto za parkiranje su im mjesta ispred garaža !Vlasnik garaže pozove policiju ,oni ponekad napišu prekršajni nalog, i to je to!Vlasnik garaže je kriv sto nema dovoljno parking mjesta,pa je još i kriv sto nema slobodan pristup svojoj garaži !Kada se nakon sati čekanja pojavi lola koji je tu parkirao,još je on ljut i drzak sto je vlasnik garaže zvao policiju! I tako danima!Niti jedan dan pristup vlastitoj garaži nije moguć , bez da se ne traži lola ,da se zamoli da ukloni auto za slobodan pristup vlastitoj garaži !Bezbroj puta ,zbog takvih situacija taxijem idem do posla,jer mi je pristup garaži blokiran zbog parkiranih automobila! Sve je ovdje nerješivo !

/ Najnovije