Saobraćajna nesreća u sarajevskom naselju: Otežano saobraćanje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Da nije zakon naopak, trebao bi biti kriv ovaj sto kruzi desnom trakom. U desnu traku ides samo ako izlazis na prvi izlaz al kod nas jok, svi moraju cekati dok lola obidje krug

Nadim

Vratite nam semafore !!!

Rio

Mislim da je kriv ovaj što kruži lijevom trakom jer ne može iz unutrašnje lijeve strane skrenuti u desno. Al' imaju organi neka oni to riješe.

Sarajlija

Svi lupate gluposti. Unutrasnja traka ima prednost za skretanje desno. Desna trka mora da se zaustavi. Eto zbog takvog vaseg neposnacanja probisa se desavju udesi. A niko da lijepo ucrta stop trake. Vidi se nikad niste vozili van BIH.

Guest

VG

/ Najnovije