Saobraćajna nesreća na Trgu heroja, na mjestu događaja Hitna pomoć

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opa

Jesu li ovo igrom slučaja parkirani na trotoaru ?

Roki

Srdjan Srdic, dezurni reporter sa novosarajevskih ulica. Po cijeli dan ispija kafe po kaficima, sirom opcine i glumi paparaca pod izgovorom vijecnik. Kakve veze imam sudar i vijecnik Srdic. Nasao priliku da se malo promovise i ne padne u zaborav. A valja do kraja godine u Gradskom vijecu kao gradski vijecnik da glasa o izvjestaju JP Sarajevo, ciji je ujedno i uposlenik. Jok, nema sukoba tu. Fuj lik, fuj. Teatralac, interesdzija, ublehas, lazov, prevarant.

Gulliverus

Srdjan Srdic, dezurni reporter sa novosarajevskih ulica. Po cijeli dan ispija kafe po kaficima, sirom opcine i glumi paparaca pod izgovorom vijecnik. Kakve veze imam sudar i vijecnik Srdic. Nasao priliku da se malo promovise i ne padne u zaborav. A valja do kraja godine u Gradskom vijecu kao gradski vijecnik da glasa o izvjestaju JP Sarajevo, ciji je ujedno i uposlenik. Jok, nema sukoba tu. Fuj lik, fuj. Teatralac, interesdzija, ublehas, lazov, prevarant. ka Roki Srle nam je promjenio dvije - tri daske na visećem mostu Ars Aevi nekad prije a sam most nije očišćen, pometen ili sapran već godinama jerbo Dr.Electrico nema vremena u opštini diplajući jedno te isto! A ovo danas je neka Tiktokerka tipkačica bez mozga i orijentacije.

/ Najnovije