Saobraćajna nesreća na prevoju Bradine, stvorena kilometarska kolona

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jole

Nije prevoj Bradina nego prevoj Ivan Sedlo

Sojic

Debili maloumni....policija umjesto da skloni auta sto prije oni dozvole kolonu od 10 km. Cobani jedni....e doci ce autoput jednog dana a onda zbogom seljacine i seljacke ceste. Nece vam se niko vise ni popisati u Konjic i S

Cane

Nisi ti trebao ni dosad glupsone jedan...eto neko ce osjetiti sto tebe nema na toj cesti i u Konjicu...

Hrvoje

Debili maloumni....policija umjesto da skloni auta sto prije oni dozvole kolonu od 10 km. Cobani jedni....e doci ce autoput jednog dana a onda zbogom seljacine i seljacke ceste. Nece vam se niko vise ni popisati u Konjic i S ka Sojic Eto kako vi razmišljate, 'doći će autoceste', autoceste ne 'dolaze' one se grade, a to košta. Najlakše je kmečat i čekat da neko drugi napravi.

/ Najnovije