Saobraćajna nesreća kod Sarajeva: Povrijeđene tri osobe, dvije zadržane u bolnici

0
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća kod Sarajeva: Povrijeđene tri osobe, dvije zadržane u bolnici
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba / Osenik, saobraćajna nesreća

U ponedjeljak 01. aprila 2024. godine oko u 14,45 sati u mjestu Osenik, područje općine Hadžići, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila "Mercedes", kojim je upravljao M.K., rođen 1956. godine, nastanjen u Konjicu i putničkog motornog vozila "VW Vento", kojim je upravljao Š.K., rođen 1964. godine, nastanjen u Hadžićima.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobili su 60-godišnji vozač, kao i putnik iz vozila "VW Vento", Z.K., a ljekarska pomoć im je ukazana u UKC u Sarajevu i na Klinici za anesteziju i reanimaciju su zadržani na daljem liječenju.

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Lakše tjelesne povrede zadobio je 68-godišnji vozač, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći upućen na kućno liječenje. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode. Na navedenom lokalitetu saobraćaj je bio potpuno obustavljen do 20,30 sati i odvijao se alternativnim pravcima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije