Teška saobraćajna nesreća kod Sarajeva: Pet osoba povrijeđeno, putnik zadržan na KCUS-u

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća kod Sarajeva: Pet osoba povrijeđeno, putnik zadržan na KCUS-u
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Policija, ilustracija

U subotu, 30. marta 2024. godine oko 21.50 sati na kolovozu ulice Rakovička cesta, općina Ilidža dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke "BMW" kojim je upravljao vozač S.O., rođen 2004. s Ilidže, putničkog motornog vozila marke "Mercedes" kojim je upravljao vozač S. K., rođen 1964. godine iz Fojnice i putničkog motornog vozila marke "Pasat" kojim je upravljala vozač M. D., rođena 1985. godine iz Hadžića.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede opasne po život konstatovane na KUM-e UKC Sarajevo, na Klinici za neurohirurgiju - Odjeljenje intezivne njege, gdje je i zadržan na liječenju, zadobio je putnik u putničkom motornom vozilu "BMW", S. Z., rođen 2004. godine iz Hadžića, i putnik u putničkom motornom vozilu "Pasat", malodobna osoba (dijete) kome su povrede konastatovane na KUM-e UKC Sarajevo, nakon čega je upućen na kućno liječenje.

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

Lake tjelesne povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi konstatovane na KUM-e UKC Sarajevo zadobili su vozači putničkom motornog vozila "BMW" O.S., rođen 2004. godine, vozač putničkog motornog vozila marke "Pasat" M. D., rođena 1985. godine i putnik iz motorog vozila marke "Pasat" malodobna osoba (dijete), koji su nakon ukazane pomoći otpušteni na kućno liječenje.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je rukovodio uviđajnim radnjama, a uviđaj su izvršili istražitelji Odjeljenja za saobraćajne istrage Sektora uniformisane policije, Odjeljenja za kriminalističku tehniku i forenzniku, Sektora kriminalističke policije, MUP-a Kantona Sarajevo te stalni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije