Razbojnici haraju gradom u BiH: Policija traga za brojnim lopovima

2
Radiosarajevo.ba
Razbojnici haraju gradom u BiH: Policija traga za brojnim lopovima
Foto: Pixabay / Ilustracija

Tri nepoznate maskirane osobe su, uz prijetnju vatrenim oružjem radniku obezbjeđenja, ukrale novac iz prostorija jedne firme u Prijedoru i pobjegle, saopštila je Policijska uprava Prijedor.

U saopštenju se dodaje da je sinoć u 20.15 časova, prijavljeno je da je u Prijedoru, u poslovnim prostorijama firme koja se nalazi u krugu industrijske zone Celpak, izvršeno razbojništvo.

"Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da su tri nepoznata maskirana lica otuđili određenu količinu novca, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu", pojašnjeno je u saopštenju.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršilaca i rasvjetljavanja krivičnog djela.

Istovremeno, policija traga za nepoznatim lopovima koji su u Prijedoru opljačkali porodičnu kuću i ukrali stvari vrijedne 26.000 maraka, potvrđeno je u PU Prijedor.

Portparol ove Uprave Zvezdana Alendarević rekla je da je krađa prijavljena u noći između 11. i 12. Oktobra.

"Obavljen je uviđaj i utvrđeno je da je nepoznati lopov iz kuće ukrao novac, zlatni nakit, te druge vrijednosti, čime je pričinjena materijalna šteta od oko 26.000 maraka", rekla je Alendarevićeva.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije