Raskrinkan diler u Sarajevu: Srbijanac rasturao marihuanu, spid, hašiš i ekstazi

0
Radiosarajevo.ba
Raskrinkan diler u Sarajevu: Srbijanac rasturao marihuanu, spid, hašiš i ekstazi
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevski policajci / Ilustracija

Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga, Sektora kriminalističke policije Ministarstva u unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo stali su ukraj dileru te su pronašli značajnu količinu droge.

Kako je saopćeno iz sarajevske policije, riječ je o A.O. (32) iz Loznice (Srbija), nastanjen u Sarajevu.

U ulici Luja Pastera, općina Novi Grad, u popodnevnim satima policajci su izvršili pretres A. O. i kod njega je pronađen i oduzet mobitel kao i određena suma novca.

SDA: "Zbog izbora Marina Vukoje Trojka je sva buduća imenovanja dala u ruke HDZ-u"

SDA: "Zbog izbora Marina Vukoje Trojka je sva buduća imenovanja dala u ruke HDZ-u"

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Sarajevu, izvršen je pretres stana i pratećih prostorija koje 32-godišnjak koristi na području sarajevske općine Novi Grad.

Tom prilikom je pronađeno 50 grama maruhuane, 200 grama spida, 15 grama hašiša, 15 tableta ekstazija, digitalna vaga i drvena drobilica.

Srbijanac, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nakon hapšenja predat je u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

"Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, nastavlja se kriminalistička obrada nad osumnjičenim", saopćeno je iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije