Radiosarajevo.ba saznaje: Otac i sin koji su pretukli mladiće na Skenderiji uhvaćeni u krađi Golfa

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Pa kad ih za kriminal pustiš na slobodu, šta očekujete.

Jedna stvar...

...mi nije jasna. Sta cete i kako cete, (odnosi se na vlast) kada jednom gradjani polude i pocnu uzimati pravdu u svoje ruke??! Da li stvarno zelite grad slobodan od ovakvih i slicnih monstruma ili zelite anarhiju?

Pa šta još

...mi nije jasna. Sta cete i kako cete, (odnosi se na vlast) kada jednom gradjani polude i pocnu uzimati pravdu u svoje ruke??! Da li stvarno zelite grad slobodan od ovakvih i slicnih monstruma ili zelite anarhiju? ka Jedna stvar... Treba da se desi u ovoj zemlji da taj narod poludi

pustite ljude

Ma pustite ih opet, pa sta ima veze...

Pera Djetlić

Puno ime samo za ljude koje mahala osumnjiči i žive odere, inicijali za kriminalce zatečene na djelu?

Micky

Blago nama sa ovakvim pravosudnim sistemom.

Josip Vrancaš

Josip VRancaš

Doctor Ksarabas

Imaju oni izgovor i za ovo kad smo mi ovce.

333

Da mi ipak kompletan pravosudni sistem zamijenimo EUROPOL-om? Cuj da idu strane sudije. Nama trebaju strane sudije, tuzioci, advokati, sve od opstine do drzave.

balack

Jesu li to Isak i njegov mali?

/ Najnovije