Racija u kafiću u centru Sarajeva: Osam uhapšenih, pronađena droga

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo

Bravo, policijo! A ako sudski organi ne ucine nista...onda cemo znati za koga glasati

Roki

Najbolja picetina tu izlazi. Vole zene dilere, lopove i kriminalce. Kad si fin, drag i dobar, ne valjas. Dosadan si picokama. One vole adrenalin, nemir, samar, belaj, ciku, vrisku, sikiraciju, skupa auta, skupa putovanja.

Finally

Konacno. Izadju vani ispred zgrada pa se drogiraju . Jadni oni. Konacno da policija radi svoj posao.

Za kakva je to omladina..

..miran budi kvislinze..niko za njih nece ratovati..k'o ni do sada.. Znamo za sta cemo ratovati ako bude trebalo..

Habuhabuhabu

E sad je baš zaključani Trezor.

Zabranjeno cuclanje

Amila je bila sifonjara od 100 kila, starci su joj radili u SDA stranci. Rekla je samo, udjite momci pa se poslije izgubila u pijanci. Al’ negdje oko pola tri na dernek ko fol upadose drotovi, i neke papke odmah prislonise uza zid. Amila se prestrasi, kaze joj, babo ce me matletirati i a onda ugleda mene i pogled joj od kokaina zasvjetli. Bruda, zelim nesto da ti poklonim...Bruda primi ovaj dar moje ljubavi...Bruda al’ nesto moras mi obecati prije sabaha neces ga otvoriti. Jedan drot prifura meni, dzepove mu prebira, nadje Amilinu clansku SDP-a i rece Salko, imamo folera.

/ Najnovije