Pucnjava u Tešnju: Jedna osoba preminula, druga ranjena

0
Radiosarajevo.ba
Pucnjava u Tešnju: Jedna osoba preminula, druga ranjena
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija

Jedna osoba je preminula, a druga je povrijeđena u porodičnoj kući u Tešnju danas 19. aprila, kada je u 11 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Prema saznanjima medija, stradao je Adem P. (56) koji je, pretpostavlja se, izvršio samoubistvo, dok je njegova nevjenčana supruga Sanela M. (49) zadobila povrede u predjelu stomaka.

"Pored Adema je pronađeno vatreno oružje pa se pretpostavlja da je on ranio svoju suprugu, pa zatim izvršio samoubistvo", kazao je izvor za Nezavisne novine.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Elvedin Fišek, portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, dodao je da je u 11.35 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja u Ulici Patriotske lige.

"Više informacija o tome kako je došlo do tragedije će biti poznato nakon uviđaja koji se trenutno obavlja, jer okolnosti događaja još nisu u potpunosti jasne. S.M., koja je povrijeđena je prevezena u Opću bolnicu u Tešnju", naveo je Fišek.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije