Prve fotografije s mjesta tragedije u Sarajevu: Jake policijske snage na Željezničkoj stanici

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Tu nema pomoći

Koja crna psihološka pomoć? O čemu vi? Malignost cjelokupnog sistema u ova 3 formalna i neformalna etnokonfesionalna feuda, paradržavne, zloćudne izrasline na teritoriju BiH je strukturna. Trideset i četiri godine vladavine najprimitivnije bagre, šljama i ološa u u 3 nazadnjačka, anticivilizacijska, mafijaška etnokonfesionalna pokreta. To iz temelja treba rušiti. Reanimirati zdravstvo, školstvo, medije, sudstvo, tužiteljstvo, policiju, vojsku, sigurnosne službe, privredu, sela i gradove. To je jedina moguća pomoć- u suprotnom, sve ide ka nepovratnoj, smrtonosnoj agoniji.

***

***

***

***

Ne kontam vas nikako!

Nek ste konačno izbrisali onog neonazi botinu iz Spahine 14- što bi trebali uredno raditi, kao i s botinama laktaškog međeda i robovlasnika s Radobolje. Ali zašto je izbrisana NORA? Nijedne problematične riječi, a kamo li rečenice tu nije bilo. Naprotiv, zaokružila- zaokružio je ono što je rečeno u prva dva komentara koje- trenutno- niste obrisali!

***

***

Tuga

Strašno mi je žao, neka joj je laka zemlja bosanska.

Tragedija

Bitno da se kupe najbolji telefoni, ljudi manje važni za ministre. Zaustavite Ramu, čovjek je poremećen i samo radi štetu. Narcis i *****ijalista do patološke razine ne smije biti nadređen ljudima u državnoj službi. Konakoviću osvijesti se, ako ništa ne poduzmeš šteta će biti nezamisliva.

zrtvasvihrezima

>>Koja crna psihološka pomoć? O čemu vi? Malignost cjelokupnog sistema u ova 3 formalna i neformalna etnokonfesionalna feuda, paradržavne, zloćudne izrasline na teritoriju BiH je strukturna. Trideset i četiri godine vladavine najprimitivnije bagre, šljama i ološa u u 3 nazadnjačka, anticivilizacijska, mafijaška etnokonfesionalna pokreta. To iz temelja treba rušiti. Reanimirati zdravstvo, školstvo, medije, sudstvo, tužiteljstvo, policiju, vojsku, sigurnosne službe, privredu, sela i gradove. To je jedina moguća pomoć- u suprotnom, sve ide ka nepovratnoj, smrtonosnoj agoniji. ka Tu nema pomoći<< Bojim se da više nema ako ga je i bilo kapaciteta za išta reanimirati i ozdraviti. Zaista i ja u svakom segmentu društva i u većini pojedinaca osjetim toksičnost, malignost.

Velika šteta

Ovo nije samo tuga za MUP nego I za Sarajevo I šire! Mladi život je ugašen, jedan službenik MUP-a manje. Daj Bože da se nikome ovo ne ponovi!

***

***

Po milijarditi put

Retardirana redakcijo nepismenih, polupriučenih dnovinara! Koja je svrha komentara, ako ih bjesomučno brišete ? I to ponajviše one koji ne šire vjersku i nacionalnu mržnju, komentara koji su protiv ovdašnjih neofašističkih etnopatologija, komentara koji su kontra šovinističkih pljuvačkih bljuvotina, nacionalnih nepismenih mitomanija i ekskluzija sva 3 ovdašnja izumiruća plemena???? Ovaj portal će , tim otužnim i sramotnim putem, sam sebe ugasiti, nakon konstantnog samodevalviranja i konstantnog uništavanja i minimalnog kredibiliteta- a to je jedino što temeljito radi ta vaša tragikomično skrpana i elementarno nekompetentna kvaziredakcija!

/ Najnovije