Prijedorska policija kaznila muškarca jer je na automobilu istakao zastavu RBiH s ljiljanima

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Na sud. Radi se o zastavi RSa do usvajanja danasnj

E tako. Treba federalna kaznjavati sve sto ima srpsko na sebi. I zastavicu na privjesku

***

***

ArBIH

Ne može ga policija kazniti za nesto sto nema u zakonu. Mogu mu samo uruciti prekrsajni nalog za sud pa ce sud odrediti da li ima neke odgovornosti.

***

***

***

***

NB

***

Koel

***

Uznemirio

se Chicha Draza u neznanoj rupi.

Pokret

Lukavica i Pale su blizu a dosta turista od tamo ima u Sarajevu. Pozivam Sarajevsku policiju da odmah izvrši odmazdu. Svugdjr gdje su tri boje i na registraciji treba novčano kazniti

Dobio si sto si trazio

Sto je mahao, mahao je. Sad ce da klavir svira. ka Pozornik A ti ces da stimas klavir kako on kaze !

Ne pijem dok Paja vozi

Naša dijaspora patriota je štedela paru na paru jeo koske i pušio najgoru krdžu i eto

Uzas

Portal nezavisne huska ljude i govori da je to ratna zastava. Ratne zastave imaju zlatne rese i opcionalno maceve ukrstene. Zastava sa ljiljanima je zastava pod kojom je BiH primljena u Ujedinjene nacije. Stoga kleveta se treba sudski rjesiti. Doticni neka podnese zalbu.

Haha

***

Леми

Тако треба. А онда упутити возача и ауто на вандредни технички преглед моторног возила. И накарикати једно 2.000 КМ казне.

Леми

E tako. Treba federalna kaznjavati sve sto ima srpsko na sebi. I zastavicu na privjesku ka Na sud. Radi se o zastavi RSa do usvajanja danasnj Само га можете шимпу лаганини.

/ Najnovije