Pretres u Tuzlanskom kantonu, zaplijenjena droga

1
Radiosarajevo.ba
Pretres u Tuzlanskom kantonu, zaplijenjena droga
Foto: MUP TK / Oduzeta droga

Pripadnici Policijske uprave Živinice su obavljajući redovne poslove i zadatke na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga u mjestu Đurđevik kod Živinica legitimisali K. Z. (31) iz Živinica.

On je policajcima dobrovoljno predao dvije pvc folije sa sadržajem materija koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Istog dana, uz saglasnost kantonalog tužioca i dežurnog sudije za prethodni postupak Općinskog suda Živinice, izvršen je pretres porodične kuće i vozila koje koristi J. N., nastanjen na području grada Živinice.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Tom prilikom je pronađeno 14 manjih pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i četiri manja pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

"O slučaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, dok potrebne mjere i radnje poduzimaju pripadnici OKP PU Živinice", navedeno je u saopćenju MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije