Prepoznajete li ženu s fotografije? Policija moli građane za pomoć

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

zar neko moze prevariti Banku? a tih 200 000 banka uzme na kamatama nama zaduženim za dan dva . sta se bune? i oni otimaju.

šta vam je, pa žena radi u

Lijepe riječi su ukras!

Bravo

Svaka cast gospodjo, deri lihvare :) nema vecih lopova od banke.

Goouser

Ruke joj se pozlatila za predsjednika drzave kad je neko lihvarima dohako.

Tuner

Sucesnistvo HDZ novinaru

Sva cast

Treba je nagradit!

Meho

Ovima sto likuju i podrzavaju lopove zelim da porucim kako su sve ruzno sto im se desava u zivotu i zasluzili jer su mizerni i isfrustrirani balegari.

mostarka1952

Da počicija obavlja svoj posao i legitimise prosjake iz cijele BiH nagomilane u Mostaru i okolici itekako bi je pronasla,vecinom budu Bule sa mobitelima

/ Najnovije