Predložen pritvor maloljetniku koji je 49 puta lažno dojavio da su postavljene bombe u školama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Budući

ministar. Jedino je šteta što ga nije privela ona nekadašnja milicija. Zabolilo bi ga svaki put kada bi pomislio da posalje mail ili poruku

Kkkkk

Samo robija, a roditelji da plate nastale. troskove.

Batine

Istuci njega pred roditeljima, pa onda roditelje pred njim. Ispred Katedrale!

ima još ovih retarda

Balavurdiju pohvatati, istjerati ih iz svih škola a roditelje im žestoko novčano kazniti da se moraju u doživotne kredite zavaliti da ih plate. Kreteni maltretiraju cijeli grad mjesecima ...beskorisna retardirana Z gen degenarija ... Bog ih dragi dao - nizašta, zadnje vrijeme.

Odličan učenik garant.

🤣😅😂😂😂

Popaj

Mladić sa 16 godina bi trebalo da bude dovoljno zreo za odgovorno postupanje i svjestan posljedica. Još niko ne spominje kolike i kakve su kazne za ovakva djela?

autor

mali je jedino kriv sto nije prestao odma, on je vidio da mu je proslo jednom drugi treci put, krive su agencije sto nisu odma nakog prve dojave nasli ovog, sasa ***** ti staru!

A šta očekivati

Od institucije/službe čijeg najvišeg dužnosnika vrate sa konferencije jer nije prošao sigurnosne provjere, a zbog veza s narkokartelom? Vrate ga kao koker španijela, ili ga puste iz pritvora kao osumnjičenog, a ministar friško ofarbane brade ga dočeka pred vratima uz najveće počasti, zajedno sa nekolicinom isto tako optuženih specijalaca i pokloni im se? Kakvo će drugačije biti ovo dijete nego retardirano s takvima kao navodnim faktorom vlasti i predstavnicima zakona? Mi svakako dno gledamo odozdo, ovo je samo jedna sitna posljedica katastrofe koju izazovu nekompetentni degenerici na odgovornim funkcijama ...

Hana

Od institucije/službe čijeg najvišeg dužnosnika vrate sa konferencije jer nije prošao sigurnosne provjere, a zbog veza s narkokartelom? Vrate ga kao koker španijela, ili ga puste iz pritvora kao osumnjičenog, a ministar friško ofarbane brade ga dočeka pred vratima uz najveće počasti, zajedno sa nekolicinom isto tako optuženih specijalaca i pokloni im se? Kakvo će drugačije biti ovo dijete nego retardirano s takvima kao navodnim faktorom vlasti i predstavnicima zakona? Mi svakako dno gledamo odozdo, ovo je samo jedna sitna posljedica katastrofe koju izazovu nekompetentni degenerici na odgovornim funkcijama ... ka A šta očekivati Pa hajde jednom da se objavi ime roditelha i skolska sprema. Pa da vidimo. U grad slegla polupismenavgomila a medju njima pokoji intelektualac. Ko su roditelji djece sto po noci jurcaju, urlaju, tuku se? Vode li uopste racuna gdje su im djeca, sta rade, jesu li uradili zadacu, procitali lektiru? Šipak. Ne mogu im nista.

/ Najnovije