Poznati fudbaler dobio batine zbog djevojke, onda je prijatelj nazvao pogrešan broj

2
Radiosarajevo.ba
Poznati fudbaler dobio batine zbog djevojke, onda je prijatelj nazvao pogrešan broj
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ognjen Vranješ

Poznati banjalučki fudbaler Ognjen Vranješ ponovo se našao u centru skandala; ovaj put je dobio batine u jednom kafiću u centru Banje Luke.

Podsjetimo, Vranješ koji je član atinskog AEK-a, i prije dvije godine je učestvovao u tuči u robnoj kući „Boska“ u Banjoj Luci. Oba puta su motiv sukoba bile djevojke.

Nova tuča povezana je i s drugim ekscesom u centru Banje Luke, u kojem je tokom vikenda batine dobio bivši fudbaler Borca Saša Kajkut, koji je inače veoma dobar Ognjenov prijatelj, piše Srpskainfo.

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Također, policijski inspektori detaljno provjeravaju i da li su ove dvije tuče povezane s ranjavanjem Dejana Kostića Dele u naselju Starčevica.

Prešutio sukob

Ovaj put Vranješ je dobio batine, zbog toga što se jedna djevojka požalila momku na njega.

"Momak te djevojke je osoba koja je poznata policiji odranije po nekim krivičnim djelima. On je te večeri sa društvom došao u „Jova“ bar, gdje je pronašao i išamarao Vranješa", kaže izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, Vranješ ovaj sukob nije prijavio policiji, ali su oni ipak došli do tih informacija.

"U Policijskoj upravi Banjaluka ne postoji nijedna prijava koju je podnio Ognjen Vranješ zbog sukoba prošlog vikenda. Međutim, radom na terenu policija je došla do informacija o sukobu u „Jova“ baru u kojem je Vranješ izvukao deblji kraj", otkriva izvor Srpskainfo.

Dodaje kako je utvrđeno da je ovaj sukob povezan i sa šamaranjem poznatog fudbalera Kajkuta.

Tražio zaštitu

Naš izvor detaljno je objasnio kako je došlo do tih tuča.

"Nakon što je Vranješ dobio batine, Saša Kajkut je odlučio da pozove jednu osobu (ime poznato redakciji) kako bi ih zaštitila od daljih sukoba, jer se radi o opasnim ljudima. Međutim, tom prilikom Kajkut je pogriješio broj telefona i pozvao drugu osobu sa istim nadimkom", pojasnio je naš sagovornik.

On je toj osobi ispričao kako je Ognjen dobio batine i tražio od njega da ih zaštiti od daljih sukoba sa opasnim osobama.

"Ko zna šta je on sve tražio od te osobe prije nego što je shvatio da je pogriješio broj. Nakon toga je taj mladić pozvao J.K. i rekao mu o pozivu koji je dobio od Kajkuta, što je bilo dovoljno da im sljedeća meta bude upravo on", ističe izvor Srpskainfo.

Nakon toga J.K. sa društvom dolazi u baštu jednog kafića u centru Banje Luke, gdje Kajkuta hvataju za vrat i izvode u obližnji haustor. Tamo su ga tukli, dok je cijela bašta kafića gledala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije