Poznati detalji stravične nesreće u BiH u kojoj su dvije osobe poginule

0
Radiosarajevo.ba
Poznati detalji stravične nesreće u BiH u kojoj su dvije osobe poginule
Foto: Crna hronika / Mjesto nesreće

Zbog teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u mjestu Liješnica, na magistralnom putu M-17 Žepče-Maglaj, i dalje je na snazi obustava saobraćaja.

Ova informacija potvrđena je za portal Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

"Teška saobraćajna nesreća desila se jutros u 4 sata u mjestu Liješnica. Sudarila su se tri vozila, dva teretna i jedno putničko vozilo. Dvije osobe su smrtno stradale", kazali su nam iz operativnog centra MUP-a ZDK.

Kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba jedna osoba je preminula na licu mjesta, a druga na putu do Kantonalne bolnice Zenica.

Treća osoba je povrijeđena i smještena je na odjel Kantonalne bolnice Zenica.

Teretnim vozilom marke MAN stranih registarskih oznaka upravljao je D. A., drugim teretnim vozilom, također marke MAN upravljao je S.A., a automobilom marke Chevrolet upravljao je E.A.

Na mjestu nesreće bili su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Maglaj koji su pomogli u izvlačenju stradalih iz uništenog putničkog vozila.

Uviđaj na mjestu ove tragične saobraćajne nesreće još uvijek traje, a saobraćaj je obustavljen do okončanja istražnih radnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije