Poznat stepen povreda osobe ranjene u pucnjavi u Sarajevu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

abc

Donesi zakon 10 godina robije za upotrebu vatrenog oruzja pa cete vidjeti hoce li se smanjit divljanje!? Nemamo mi ni drzave ni zakona!

Legitimno predstavljanje vjernika!!

Ne biraju bosnjaci hrvatima clana predsjednistva, vec legalno, gradjanskom voljom, biraju clana predsjednistva u interesu gradjana i zastite drzave od secesionista, separatista i UZP ovaca kao drzavnih neprijatelja. Ne smeta HVO i Covicu sto srbi biraju i bosnjacima i hrvatima clana predsjednistva iz entiteta rs-a demokratskom vecinom, ali smeta kada demokratskom gradjanskom voljom bude izabran za clana predsjednistva hrvat, patriota koji nije iz politicke stranke HDZ ili iz udruzenja gradjana imena Hrvatski Narodni Sabor! Ne biraju se u predsjednistvo prestavnici naroda, vec pripadnici da predstavljaju gradjane izborne baze. Sud EU je presudio da je BiH jedna izborna baza. Tu je dejtonska zamka. Patrioti se drze ustavanog prava.

Nevjerovatno

Nevjerovatno sa kolikim lancima i katancima se ministar MUP-a KS vezao za fotelju! U normalnim drzavama sa normalnim ljudima bi davnih dana sam otisao ili bi ga istresli iz gaca za 5 min da ne zna gdje se nalazi! Kod nas, ubistva, napadi, oruzani napadi, kradje, premlacivanja i nema sta nema ali ministar ne da stolice! Hahahah

Katica bolan

Idi prifati se krompira, kopaj sadi Nije ovo za tebe medjede jedan

BosCrobraca

Ja kao Bošnjak se izvinjavam Hrvstima jer krezavi biraju alkoholičara Komšića, beskorisnu stetocinu

***

***

/ Najnovije