Povrijeđene četiri osobe nakon saobraćajne nesreće u BiH

Radiosarajevo.ba
Povrijeđene četiri osobe nakon saobraćajne nesreće u BiH
Foto: Tomislavcity.com / Nesreća na magistralnoj cesti Tomislavgrad - Posušje

Sinoć oko 18:00 sati na magistralnoj cesti Tomislavgrad - Posušje u mjestu Mrkodol, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe zadobile lakše tjelesne povrede, a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

"Sudionici prometne nezgode su: I. H. rođen 1968. godine u Širokom Brijegu koji je upravljao 'Mercedesom' te zadobio lakše tjelesne ozljede, kao i suvozač K. Z. rođen 1979. godine u Širokom Brijegu", navodi se u saopćenju MUP-a HBK.

Drugi učesnik nesreće bio je P. K. rođen 1998. godine u Posušju, koji je upravljao vozilom BMW.

Vozač I. M., koji je upravljao vozilom WV Touran zadobio je lakše tjelesne povrede, a kao suputnik u vozilu nalazila se osoba rođena 2006. godine u Tomislavgradu koja je također zadobila lakše tjelesne povrede, kao i D. Š. rođen 1939. godine upravljajući m/v marke Nissan.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, dok je povrijeđenima pružena liječnička pomoć, saopćeno je iz MUP-a HBK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije