Potvrđeno: Maloljetnik koji je BMW-om pokosio dvije djevojke pušten na slobodu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

a zasto..

nije majka u zatvoru umjesto njega, za nanosenje teskih tjelesnih povreda trecem licu, kao skrbnik koji je propustio da skrbi za maloljetno dijete??

Ne pijem dok Paja vozi

nije majka u zatvoru umjesto njega, za nanosenje teskih tjelesnih povreda trecem licu, kao skrbnik koji je propustio da skrbi za maloljetno dijete?? ka a zasto.. Vjerovatno će one djevojke biti krive ispaće da su namjerno naletjfle na auto

Ime i prezime majke

Treba objaviti ime i prezime majke, ona je punoljetna. Pa da se zna s kim zivimo za svaki slucaj.

NaNe

Nema potrebe za pritvorom jer je izgleda sve jasno pa ce se braniti sa slobode a vjerovatno i njegova majka. On je stariji maloljetnik i odgovoran je kao i da je punoljetan. Vozacke dozvole iako je ovaj nije imao se sada dijele i sedamnaestogodisnjacima sto mislim da nije u redu. Vec u drugom trecem srednje dolaze u skolu sa autima.

Maloljetni vozač

Il razred da se zna. Jedan moj kolega iz razreda da bi nas u razredu fascinirao, ali i profesora, na času se pohvalio da je taj dan u školu došao autom. Na što ga je profesor oštro naružio i rekao da on kao maloljetnik to ne bi smio raditi. Upitao ga je, znaju li njegovi roditelji za to i da oni to ne smiju dozvoliti. Na što je moj kolega, pun sebe, rekao da njegov babo zna i da babo njemu kaže sine ti znaš da voziš i treba da voziš. Toliko o maloljetnim vozačima u Sarajevu.

Mali mali iz razreda

Il razred da se zna. Jedan moj kolega iz razreda da bi nas u razredu fascinirao, ali i profesora, na času se pohvalio da je taj dan u školu došao autom. Na što ga je profesor oštro naružio i rekao da on kao maloljetnik to ne bi smio raditi. Upitao ga je, znaju li njegovi roditelji za to i da oni to ne smiju dozvoliti. Na što je moj kolega, pun sebe, rekao da njegov babo zna i da babo njemu kaže sine ti znaš da voziš i treba da voziš. Toliko o maloljetnim vozačima u Sarajevu. ka Maloljetni vozač

Jole

Znaci ako je maloljetan sve mu je oprosteno!!??pa valjda ima i zakon i sud i za maloljetnike

/ Najnovije