Potvrđeno: Maloljetnik bez vozačke dozvole učestvovao u saobraćajnoj nesreći na Skenderiji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zlatni delišes

Pa kako se zove taj šatro "maloljetnik", ko mu je taj ćaća koji mu je dao da se malo provoza poslije iftara, ili mamara? To ne znate?

Malouman

Ne treba da odgovara maloljetnik nego onaj ko mu je dao auto.

Maloljetni vozač

Drugi razred da se zna. Jedan moj kolega iz razreda da bi nas u razredu fascinirao, ali i profesora, na času se pohvalio da je taj dan u školu došao autom. Na što ga je profesor oštro ukorio za to i rekao mu da on kao maloljetnik to ne bi smio raditi. Upitao ga je, znaju li njegovi roditelji za to i da oni to ne smiju dozvoliti. Na što je moj kolega, pun sebe, rekao da njegov babo zna i da babo njemu kaže sine ti znaš da voziš i treba da voziš. Potvrdio je da mu je babo taj dan dao auto.Toliko o maloljetnim vozačima u Sarajevu.

Baas

Babin sin. Maloljetan u BMW. Dobit će 30 maraka kazne. I vozi dalje, babo mu kupuje novog BMW sutra.

Han

E sad ce Kanton Sarajevo doskociti trkacima za sva vremena. Izvuce keca iz rukava. Smanjice dozvoljenu brzinu sa 50 na 40. Ha! Da ih vidim sada kako placu.

Sigurnosna

situacija u Sarajevu je na zadovoljavajucem nivou. Kantonalna vlast danonocno ponavlja tu floskulom, a mi stanovnici glavnog grada trpimo njihov nerad, njihovu prepotentnost i nestrucnost. Kolektivna ostavka nesposobnih uhl**** je jedino rjesenje.

pa ciji je?

taj maloljetni prekrsilac, zamalo ubica? ima li roditelje? ciji je automobil? tablice su ostale citave, mala raja sigurno zna sve..

/ Najnovije