Potvrđena optužnica protiv novinara Fatmira Alispahića

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Infidel

Ovaj je bio zreo za psihijatrije još davno. Sada je kasno.

BiH

Ma on smeta samo zlikovačkoj sekti SDA i ovoj njihovoj podaničkoj Islamskoj zajednici, nikom više nije i interesantan ni primjetan..... Ali kad treba podići optužnicu protiv ovakvih, tu su expresno brzi....za razliku od podizanja optužnica ovih koji pobiše djecu po Sarajevu, tu ih nema ni na mapi ....

pfffff

Odavno je ovaj za zatvor ili bar kakve ustanove za mentalne bolesnike.

Mex

Znači brani se sloboda mišljenja i govora ja države kolko je skrenula s puta

nasvasta

Ja politike i države hapsi one koji ti govore o lopovluku u vlastitim redovima time nećete još dugo.

Dae

Rasista s dna kace

Za Axa

Nijedna zivotinja osim tebe tako ne urlice,il si se otrgao sa lanca ili si pobjegao iz zooloskog vrta.

Axa

SDA je zlikovačka sekta koja već 30 godina pljačka, ubija (politički ili ne, svejedno), matretira, laže i bruka građane ovog grada i ove zemlje. Evidentno je da misle da su nedodirljivi, a ovo samo približava situaciju realnoj istini o zlodjelima tih ljudi po ko zna koji put. I IZA OVOGA UBISTVA I PRIKRIVANJA ZLOČINA STOJI DIREKTNO S D A!!!! TO JE ISTINA S KOJOM SE SVI TREBAMO SUOČITI I BORITI SE S NJOM!

Tr

Izgleda da je potreban prvo jedan Bošnjak za ,,govor mržnje" da bi onda mogli procesuirati druge. Valjda za primjer. Fatmir me apsolutno ne interesuje i ne znam gdje on to objavljuje, nikad prije nisam ni čuo da postoji taj antiportal.

ambrozija

Ovaj tip nije zdrav.Rasista je,mrzitelj i kreten.To je onaj sto je rekao da nije bilo holokausta,jer bi ostalo makar jedno brdo sljake.Besnik koga treba murirati.

Muhamed

Prave od njega mucenika Bosnjaka. Sigurnu mu nista nece biti. On nikada nije bio opasan ni kojem rezimu, nii kojem polticaru, jer je uvijek bio spreman da proda sve za sta se zalaze za sitne pare.

Pravna drzava

Zar identitet OPTUZENOG ne bi trebao ostati zaštićen do presude? Pitam vas novinare. Ovakvim izvjestavanjem se onemogućava nepristrasnost i otežava pravedan sudski proces.

/ Najnovije