Potukli se, pa ga ostavili pored magistrale: Završio je u mostarskoj bolnici

1
Radiosarajevo.ba
Potukli se, pa ga ostavili pored magistrale:  Završio je u mostarskoj bolnici
Foto: Unsplash / Ilustracija

Službenici Policijske uprave Bosansko Grahovo su u nedjelju, 21. maja, oko 18:05 sati dobili prijavu da je došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom u kojoj je sudjelovalo više osoba.

Tučnjava se dogodila u Bosanskom Grahovu, tačnije u mjestu Luke. Na mjesto događaja izašli su službenici PU Bosansko Grahovo, koji nisu nikoga zatekli, ali su operativnim radom došli do saznanja da su u tučnjavi sudjelovali M.G. (1975.) iz Drvara, D.M. (2002.) iz Livna i Lj. M. (1964.) iz Bosanskog Grahova.

U 18:45 sati zaprimljena je dojava da se u mjestu Grkovci, pored magistralne ceste nalazi nepoznata osoba sa vidljivim tjelesnim povredama. Izlaskom na mjesto događaja službenici PU Bosansko Grahovo i pripadnici Doma Zdravlja, utvrdili su da se radi o LJ. M., koji je imao vidljive tjelesne povrede.

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

On je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livno, gdje je utvrđeno da se radi o težim tjelesnim povredama, nakon čega je upućen u Univeritetsku kliničku bolnicu Mostar na daljnje liječenje prenosi Hercegovina.info.

"U 20:25 sati pronađeni su D.M. i M.G. nakon čega su lišeni slobode i smješteni u prostorije za zadržavanjem Policijske uprave Drvar, te će nad njima biti provedena kriminalistička obrada. Uviđej na mjestima događaja obavili su službenici PU Drvar, o svemu je upoznat dežurni kantonalni tužitelj u Livnu. Daljnji operativni rad je u toku", saopćeno je iz MUP-a Kantona 10.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije