Ispovijest supruge ubijenog Krunića: Mama, bojim se da se nešto desilo tati

Radiosarajevo.ba
Ispovijest supruge ubijenog Krunića: Mama, bojim se da se nešto desilo tati
Foto: Nezavisne novine / Slaviša Krunić

Tamara Krunić, supruga ubijenog vlasnika agencije Sector Security Slaviše Krunića, zatražila je danas od vijeća banjalučkog Okružnog suda da najstrožije kazni optužene za teško ubistvo.

Supruga pokojnog Krunića tako je zatražila najstrože kazne za optužene Benedija Đukanovića (42), Emilia Balda (53) i bivšeg radnika “Sektora” Rodoljuba Gajića.

Krunićeva je u banjalučkom Okružnom sudu ispričala da je kobne večeri kada se desio zločin čula rafalnu paljbu, a zatim i pucnje iz pištolja zbog čega je pomislila na najgore.

"To je unijelo nemir u mene, a moj sin Strahinja se takođe uznemirio i rekao mi: “Mama bojim se da se nešto nije desilo tati”. Prvo sam čula rafalnu paljbu. Izašla sam napolje i pitala radnika obezbjeđenja Željka Vadića, šta se dešava, ali on mi je rekao da je bila neka utakmica i da vjerovatno pucaju navijači radi slavlja", prisjetila se kobne večeri supruga ubijenog Krunića, prenosi Srpska Info. 

Dodala je kako je nakon samo par minuta, pred kuću stigao izrešetan auto njenog supruga.

"Vozač Goran Ilić bio je sav krvav, a na zadnjem sjedištu vidjela sam Slavišu prostrijeljene glave, te da je suvozač Pavlović mrtav. Ilić je jedva stajao i molio je samo da mu dam vode", ispričala je Krunićeva.

Dodala je da je njen suprug ranije dobijao prijeteće poruke, ali da joj nije nikada konkretno govorio za prijetnje, niti da li se boji.

"Govorio bi – da se boji poruka, da ne bi onda ni izlazio iz kuće. Međutim, ja sam stekla utisak da ima neke bojazni, jer je u posljednjih godinu i po uoči ubistva pojačao obezbjeđenje na osam ljudi. Nikada mi konkretno nije govorio za prijetnje – ispričala je Krunićeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije