Posvađali se u kafani, pa ga vukao vozilom po cesti i pobjegao

0
Radiosarajevo.ba
Posvađali se u kafani, pa ga vukao vozilom po cesti i pobjegao
FOTO: Radiosarajevo.ba / Policijska traka (na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Banjalučanin Koviljko Đurić, (42) povrijeđen je noćas u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovao njegov sugrađanin Dejan Desnica (33) sa opel korsom, koji je uhapšen, a nezgodi je prethodio njihov međusobni sukob, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Kako su naveli iz Tužilaštva oštećeni je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, pružena mu je ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar RS.

Nezgoda se desila na raskrsnici magistralnog puta M1-101, Banja Luka - Klašnice i ulica Bulevar Milutina Milankovića i Ivana Gorana Kovačića, Grad Banja Luka, oko 01:10 sati.

Dizdar podijelio uznemirujući video: Pogledajte kako je vojnik RS svjedočio u Hagu

Dizdar podijelio uznemirujući video: Pogledajte kako je vojnik RS svjedočio u Hagu

"U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko vozilo marke opel korsa kojim je upravljao Dejan Desnica, i oštećeni pješak Koviljko Đurić, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede", naveli su iz tužilaštva za Nezavisne novine.

Dodaju da se vozač udaljio sa lica mjesta, a nakon toga je od strane policijskih službenika PU Banja Luka pronađen i uhapšen.

Saobraćajnoj nezgodi kako dodaju je prethodio sukob između vozača i oštećenog Đurića.

"Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode i predmetnog događaja", navode iz Tužilaštva.

Nezavisne nezvanično saznaju da su navodno njih dvojica pili u jednom kafiću i jednom su se trenutku posvađali, a sukob se nastavio na cesti.

Navodno je povrijeđeni kroz prozor vozila gurao vozača koji ga je u jednom momentu uhvatio za ruku i naglo krenuo autom, vukao ga nekoliko metara te je mladić pao, a vozač je pobjegao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije