Poruka efendije iz Begovog Hana o trojici preminulih mladića slama srce

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Džasmin

Joj Žalosti

ja

Ina lilahi ve ina ilejhi radziun

!!

Molim Boga da im se smiluje i njihovim roditeljima da ublazi bol.Ovo bi trebalao da bude opomena mladim i svim vozacima da postuju pravila , nase ceste su lose i opasne , a auta su prejaka i brza ,ali od papira u sudarima.. tuga ..

Gost

Hodza imam dva ogromna problema sa ovim. Ne mozes reci “Allahovom davno zapisanom odredbom”, time njih a narocito vozaca oslobadjas svake odgovornosti, svakog preispitivanja, odgoja drugih mladica i nadasve gdje je tu slobodna ljudska volja. Drugo je to sto kao i nakon svakog ovakvog udesa gdje postoji jasna krivica, niko je ne spominje. Niko ne osudjuje opasnu voznju, apelira na sabur i strpljenje. Sve dok je Allah opravdanje a kritika se gura pod tepih biti ces jos mnogo mladih ugasenih zivota za volanom.

lenovo

Nesto mi bas ruzno zvuci da je Allahova zelja bila da na Bajram poginu ova tri mladica. Ja bih to drugacije objasnio, ali ....

/ Najnovije