Porodično nasilje u BiH: Unuk tukao nanu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Jooooooj...tesko za gledati

King

Bezbeli za kladionice trazio

Jole

Puuu majku mu retadiranu.....ma to treba ogulit od batina da mu vise nikad ne padne na pamet takvo nesto....stoka bolesna

suljaga

Nema tu haman nigdi pravog stosa u blizini.

Katy

Cuj on i majka!!!! Svasta !! Dobro nas Bog trpi!!

Nakomisvejedno

A majka vijećnica u općinskom vijeću Jablanica, "Moralna vertikala", bila u DF, sada nezavisna kandidatkinja... Podigla kredit i kupila glasove za ulazak u vijeće, javna tajna u Jablanici... A maltretira ona i supruga, tuče ga, i njegovu užu i širu familiju, policija je u toj kući svaki dan... Pih... Et za kog glasuju seljaki...

Lulu

Bezbeli za kladionice trazio ka King Zar maloljetnici smiju u kladionice? Mozda je joint, ono glupavo drzanje lula u ustima, svasta. U svakom slucaju ako je kuca ili stan na nani, istjerati stoku van. Pa i ako nije. Fuj, komsije,imate li sake?

Hugo

Bezbeli i pismena, lijepo vaspitana, kulturna, nacitana, uzor. Ili je ista kao vecina nekulturnih dzukela koje sjede po kojekakvim 'klupama'. Zato nam je ovako dobro i napredujemo.

/ Najnovije