Policijska klopka u Hrvatskoj za zloglasne kamatare iz BiH Slađana i 'Mirzu Kostolomca'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

E čuj Mirza kostolomac. xD Tačno mu treva sve kosti polomiti..

S kim si , takav si

Opet im nije vratio ni čitav posuđeni novac. E vala ove što posuđuju a onda se ,,ušute,, nije mi ni žao. Sud bi trebao i njega u zatvor zajedno sa kamatarima.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Role

Trabali su Zavlada pustiti da ovo riješi na svoj način. Ruke mu se pozlatile. Pozdrav za Zavalda u Splitskom zatvoru. Izdrši Lave, pozdrav iz Sarajeva.

Jole

Treba odgovarati i ovaj sto je uzeo novac od njih...isto kao sto odgovara i onaj koji kuci ukradenu stvar

/ Najnovije