Policijska brutalnost u Mostaru: I stanari snimali premlaćivanje mladića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Kakvi policajci to su krvolocni psi,u policiji vecina radi seljacine neodgojene i nepismene.to su stranacki poslusnici,ova drzava treba nestati u svakom pogledu,ovdje nema zrna dobra i pravde.

Ragib

Biju skoro ko u Sarajevu

gost

Ne tuku ga sigurno što je u biblioteku krenuo. Bravo za policiju.

Bosna

Kakvi policajci to su krvolocni psi,u policiji vecina radi seljacine neodgojene i nepismene.to su stranacki poslusnici,ova drzava treba nestati u svakom pogledu,ovdje nema zrna dobra i pravde. ka Istina Prvi dio ti je OK ali je i to generalizovanje jer znam divnih policajaca a zbog drugog dijela bi trebao u zatvor. Bosna je jedna a narod treba edukovati i praviti dobre uslove za zivot. Bosna je raj ako bi ljudi narasli do faze u kojoj je kao takvu prepoznaju i samim tim i zasluzuju.

Gost

Za "bosna". Ovo je bilo u Mostaru a ne u Bosni. Koliko razreda osnovne imaš?

Gost

Kojim to jezikom govoriš kada kažeš "edukovati"?

Bosna

>>Za "bosna". Ovo je bilo u Mostaru a ne u Bosni. Koliko razreda osnovne imaš? ka Gost << Dovoljno da ti mogu reci da je to sve Bosna sa svojim regijama: Krajina, Podrinje, Hum... A na drugu opasku ti necu ni odgovoriti. Ujedinjenje, ekonomija, obrazovanje, to nam treba. Sve ostalo je gubljenje generacija.

neko nekic

lik ga pita., koliko puta sam ti rekao da stanes., a lik šuti., treba li dalje u polemiku

realllno

koliko puta su mu rekli da stane i zasto nije stao ? odkud policajac nece znati da nece zapucati na njih dok je bjezao nesto je krio ali osudjem brutalnost policije a momak treba da bude registovan za prekrsaj, da ima odgaja postovao bi mjere i stao bi kad su mu rekli da stane

/ Najnovije