Policija uhapsila ženu nakon krađe pegle u sarajevskom tržnom centru

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lopove novalica kasumovica asima pustaju evo koga hapse drotovi mamu vam drotovsku

Gost

Cemu ova vijest kao da su uhvatili vodju narko kartela? Da li se stvarno u BiH nista ne desava pa pisete o zeni koja krade peglu? Ne zelim dati podrsku kradljivci i svako ko krade treba biti kaznjen ali molim vas....zasto pisete o ovome?

Lopov na pegli,a ne na 10 miliona maraka

Dodik razvaljuj ovo sranje od drzave da vise negledamo patnju ovog napacenog naroda,vecina nas je na tvojoj strani.

071

A kada ćete uhapsiti Novalića, Sebiju, Čovića, Dodika i sve ostale za krađu milijardi, ubistva i ugrožavanje zdravlja i života građana BiH?

Genocidasi

Nije to ništa meni komšije srbi svaki put kad sam van kuće uđu i protitraju sve da kradu .I zamislite provale kuću po ko zna koji put al zadnja tri puta kad su provalili ukrali pegli deterdženta koje navučen kući da ima za higijenu Imadoh najmanje 30 flaša što za patose kuhinju wc koja mizerija i bijeda sve opljačkali.Nasli rakiju i neku hranu u frižider da su svi je i to ukrale a rakija nije bila za piće jer imaju čarape da se djeci vadi temperatura stoka popila

/ Najnovije