Policija privela muškarca: Skrivao velike količine droge u torbi

0
Radiosarajevo.ba
Policija privela muškarca: Skrivao velike količine droge u torbi
Foto: Screenshot / Crna hronika / Policija zaplijenila muškarcu torbu sa drogom

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Bijeljina, 11. jula godine lišili su slobode lice A.M. iz Bijeljine zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo "Neovlašetna proizvodnja i promet opojnih droga".

Naime, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini a pod nadzorom nadležnog tužilaštva izvršena su pretresanja na tri lokacije na području grada Bijeljine koje koristi lice A.M.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 2,8 kilograma zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i skank, sedamnaest sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke opojne droge marihuane, digitalna vaga, tri drobilice kao i predmeti sa tragovima opojne droge na sebi.

Vlada RS objavila sramotan izvještaj nakon objavljivanja teksta Rezolucije o Srebrenici

Vlada RS objavila sramotan izvještaj nakon objavljivanja teksta Rezolucije o Srebrenici

O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se lice liši slobode.

Osumnjičeni će se uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Neovlašetna proizvodnja i promet opojnih droga" predati u nadležnost i na dalje postupanje nadležnom tužilaštvu, piše crna-hronika.info.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Culy4hNoMBh/?img_index=1[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije