Policija moli građane za pomoć: Nestala 32-godišnja Vedrana Damjanović

Radiosarajevo.ba
Policija moli građane za pomoć: Nestala 32-godišnja Vedrana Damjanović
Policija Brčko distrikta / Vedrana Damjanović

Policiji Brčko distrikta je prijavljeno da je rano jutros oko 5.00 sati iz porodične kuće u Ulici Bakije Selimovića, broj 299, nestala Vedrana Damjanović,  rođena 1987. godine, i od tada joj se gubi svaki trag.

"Vedrana Damjanović je visoka oko 165 centimetara, crne duge kose, srednje građe, a na sebi je imala šarene helanke, crno sivu tuniku i bila je bosonoga", saopćeno je iz Policije Brčko distrikta

Pripadnici Policije su odmah nakon prijave izašli na teren i započeli pretragu s ciljem pronalaska ove osobe.

U potragu je uključen veći broj pripadnika Policije, Odjela za javnu sigurnost Vlade Brčko distrikta, Granične policije, te Crvenog krsta Brčko distrikta BiH.

"S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u pronalasku imenovane, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o ženskoj osobi Vedrani Damjanović (osoba sa fotografije), da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200", saopćeno je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije