Policija intenzivno traga za Travničaninom: Udario pješaka pa pobjegao

0
Radiosarajevo.ba
Policija intenzivno traga za Travničaninom: Udario pješaka pa pobjegao
Foto: MUP RS / Policija, MUP RS / Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, preduzimaju mjere i radnje na pronalasku lica inicijala P.B. iz Travnika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela "Ugrožavanja javnog saobraćaja" i "Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi".

Naime, Policijskoj upravi Bosanska Gradiška, 26.marta 2023. godine oko 10,20 sati, prijavljeno je da se na magistralnom putu Kozarska Dubica – Bosanska Gradiška u mjestu Čatrnja, grad Bosanska Gradiška, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom i pješak inicijala R.R., koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede i prevezen u Univerzitetsko klinički centar RS, dok se vozač udaljio sa mjesta nesreće.

Na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju identifikovanja vozila, kao i identifikovanja i pronalska vozača, utvrđeno je da se radi o licu P.B. koji
je u saobraćajnoj učestvovao sa putničkim automobilom marke "Audi".

State Department večeras potvrdio: Gabriel Escobar odlazi

State Department večeras potvrdio: Gabriel Escobar odlazi

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta protiv lica P.B. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim
djelima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije