Policija identifikovala vozača koji je kroz Sarajevo vozio 140 km/h

6
Radiosarajevo.ba
Policija identifikovala vozača koji je kroz Sarajevo vozio 140 km/h
Foto: ustupljeno za radiosarajevo.ba / Identifikovan vozač koji je vozio 140 km na sat kroz Sarajevo

Sarajevska policija identifikovala je muškarca koji je kroz centar grada vozio automobil brzinom od čak 140 kilometara na sat.

Podsjetimo, video je dostavljen i redakciji portala Radiosarajevo.ba, a za sada nije poznato kada je nastao.

"Radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog prekršaja, policijski službenici Jedinice za saobraćaj Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su identifikovali vozača koji se sumnjiči za prekršaj enormnog prekoračenja brzine u Sarajevu, ulica Obala Kulina bana, te je isti pozvan u službene prostorije radi uzimanja izjave. Protiv istog će biti poduzete zakonom propisane mjere", navode iz MUP-a KS i dodaju da se radi o K. M. (2000g) iz Sarajeva.

Konaković tvrdi da mu neko "pakuje": Željeli su mene napraviti 'crnom kravatom' i da sam nalogodavac

Konaković tvrdi da mu neko "pakuje": Željeli su mene napraviti 'crnom kravatom' i da sam nalogodavac

"Od istog je, uz prethodnu saglasnost dežurnog sudije za prekršaje Općinskog suda u Sarajevu, privremeno oduzeto vozilo marke "Opel Astra" registarskog broja A17E049 i deponovano na prostor gdje se deponuju privremeno oduzeta vozila.

U zakonom propisanom roku Prekršajnom odjeljenju Općinskog suda u Sarajevu protiv K. M. će biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz člana 44. i 51. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH", zaključuju iz MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije