Policajci upali u stan dilera iz BiH: Pogledajte šta su pronašli

1
Radiosarajevo.ba
Policajci upali u stan dilera iz BiH: Pogledajte šta su pronašli
Foto: MUP TK / Oduzeti droga i oružje

Pripadnici Sektora kriminalističke policije - Odsjek za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga MUP-a TK, u saradnji sa kolegama iz PS Živinice pretresli su stan, pomoćne prostorija i vozilo koje koristi A. R. (28) iz Živinica.

Tom prilikom su pronađeni jedno veća pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, tri veća pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, 33 manja pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i digitalna vaga,.

Kako su saopćili iz MUP-a TK, oduzeti su i pištolj, 11 metaka, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kasnijem postupku.

Delegacije iz RS stigle u bivšu Dobrovoljačku ulicu: Položili cvijeće i zapalili svijeće

Delegacije iz RS stigle u bivšu Dobrovoljačku ulicu: Položili cvijeće i zapalili svijeće

Nakon izvršenog pretresa A. R. je uhapšen i priveden u službene prostorije radi kriminalističke obrade, te će danas , uz izvještaj, biti predat Kantonalnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Sumnjiči se za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije