Policajac koji je podnio prijavu protiv Nešića dobio prijetnje: 'Iza ponoći mi je zazvonio telefon'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Imal te državo?

Samo detalj ko nam je ministar sigurnosti...

Nemam pojma

Ni ko je ovaj bljuzgo ni šta je ni šta je bilao, svejedno mi je. Ne pišem ove komentare jer ništa ne znače svakako ali moram. Ne zanima me ni ovaj glupi seljak Nešić isto tako, gledao sam snimak pa evo: ONAJ ŠUGO ŠTO GRANA RUKAMA I VRAĆA SE U AUTO PO PIŠTOLJ USRED MOG GRADA U KOEJM SU BAŠ ONAKVI UBIJALI DJECU, DA MI SE OVO DESI, SLUČAJNO, A VIDIMO DA MOŽE; NJEGA DA UHVATIM BILO GDJE BILO KAD U SARAJEVU JA BI GA INVALIDOM NAPRAVIO ZA SVA VREMENA PA ŠTA KOŠTA DA KOŠTA I NEKA JE AKO TREBA I JOŠ JEDAN RAT OPET. BIO SAM U ONOME I U NOVOM BI BIO, ALI NJEGA BI OBOGALJIO ZA ČITAV ŽIVOT.

krkacina, taskalcina, tarabljenje

jel ima iko normalan da zastiti ovog sirotog covjeka?

UH!

Ni ko je ovaj bljuzgo ni šta je ni šta je bilao, svejedno mi je. Ne pišem ove komentare jer ništa ne znače svakako ali moram. Ne zanima me ni ovaj glupi seljak Nešić isto tako, gledao sam snimak pa evo: ONAJ ŠUGO ŠTO GRANA RUKAMA I VRAĆA SE U AUTO PO PIŠTOLJ USRED MOG GRADA U KOEJM SU BAŠ ONAKVI UBIJALI DJECU, DA MI SE OVO DESI, SLUČAJNO, A VIDIMO DA MOŽE; NJEGA DA UHVATIM BILO GDJE BILO KAD U SARAJEVU JA BI GA INVALIDOM NAPRAVIO ZA SVA VREMENA PA ŠTA KOŠTA DA KOŠTA I NEKA JE AKO TREBA I JOŠ JEDAN RAT OPET. BIO SAM U ONOME I U NOVOM BI BIO, ALI NJEGA BI OBOGALJIO ZA ČITAV ŽIVOT. ka Nemam pojma I ja bi onoga zaklo ko horoza s apetitom ! Treba smeće sačekat u Sa kad dolazi na posao u ubit repu u njemu !

Bosanac

***

DINGOSPO POMILKI BRE! ZNAČI!

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

tuner

mozes evo u mene u kuci i ti i familija dok se sve ne smiri. a ta narko****a ce kada tad dobiti svoje. i zastitinik nesic. smece bez grama mozga zato sto prodaje drogu mislim da moze raditi sta hoce. ali dok im se ne suprotstavi. onda ih neko normalan moze narendati kao sir na pizzu. samo da se nesicevci plavci ne mijesaju i ne prave probleme

greba

Samo Srebrenica pomaze ka Ovim *****ama a doci ce vakat da ja tebi pomognem diete di iebem i maiku keru chetnicki. sacekaj jos manje od deset godina i ako ne sjednes na traktor zubima cu te

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

TI ŠTO BRIŠEŠ OVE KOMENTARE:

***

Bivši policajac

1.Zašto bivši pitanje je sad? Da je napisano da je penzionisan tj.u penziji bilo bi mi jasnije. 2. Kakav on problem ima sa ministrom? Ministar ima svoju pratnju,a štićenim licima se ne prilazi niti se kad se kreću u saobraćaju presijeca put? On kao bivši policajac bi to trebao znati. 3. Zašto bi ministar Nešić odgovarao ? Ministar Nešić može dokazati to što je izjavio,dovoljno je da preda službenim organima da se pozabave lociranjem onih koji mu prijete u svojim komentarima,ljudima koji mu presreću pratnju itd .i ovaj bivši policajac komotno može obrisati g*zicu sa svojom prijavom. 4. On kao bivši policajac bi trebao znati da se lako mogu provjeriti tvrdnje da li je bilo poziva,ko i odakle ga je pozvao, zašto ga je pozvao ,da li stvarno ima veze sa ministrom itd. Budu li policija i SIPA uradila posao profesionalno i kako treba vidjeti ćemo ko će na kraju odgovarati. Kao bivši policajac zna da se krivično odgovara za lažno prijavljivanje,da se krivično odgovara za ometanje istrage itd.

/ Najnovije