Policajac koji je osumnjičen za silovanje djevojke (21) u Banjoj Luci - pušten na slobodu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

ima li ta djevojka momka, oca, rodjaka d aovo krme upuca u glavusu, i rijesi svijet jedne bijede

Mentalac kao policajac

I ovakvi trogloditski primjerci se pripuštaju u policijsku službu na sve strane. Face sa dna kace. Mafijaški psihopat pokriven značkom i uniformom. Pogledati smrknutu- opasan sam!- zahebanu njušku na fotografiji. I cane corso - jedna od najbenignijih velikih pasmina- postaje živo orùžje u šapama ovakvih "vlasnika" . Kupirane uši, eda bi u biti jedan dobroćudni molos dobio demonski i zastrašujući izgled, premda i ovako izgleda humanije od "opakog gazde". Vidjet ćemo koliko će vremena proći dok ovaj silovatelj ne osvane u crnoj hronici, a iza njega nekoliko mrtvih i izmasakriranih.

Ćulum-zulum

Ime - u ovom slučaju prezime- je znak. Toliko prekršaja i nasilja- i opet ostao u službi. Silovanje- ništa. Naravno da slijedi eskalacija. Kada pobije pola neke ulice u Banja Luci, svi će se pitati- pa kako je ovo moguće?

***

***

UŽAS!!!

***

***

***

***

***

***

***

Marko Markovic

Ako se preziva Culum, sigurno je silovatelj i kreten. U zivotu sam upoznao dvojicu sa prezimenom Culum, i obojica su bili glupe psihopate.

/ Najnovije