Pokušao provaliti u stan u Sarajevu: Prepoznajete li osobu, vlasnik nudi nagradu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ohO

Trebao je da drzi licnu kartu pored lica da im olaksa jos vise

???

Sta je ovo??? Lopovi se poceli slikati??? Ako je migrant, tesko ce ga ko prepoznati, ali ako je domaci lopov lijepo se uslikao za prepoznavanje... :)))

THOR

'Ovakvi slucajevi se svakodnevno desavaju' a policija je nemocna. Kako, bolan, policija nemocna? Pa sta rade? Ne idem po kladionicama pa ne znam je li istina da tamo sjede, ali cini mi se da ni onoga sto krade cipele u dzamiji nisu uhvatili. Kako su onda mogli uloviti i ubojicu i lopova prije 50 godina. Sad kamere, pa nista. Neka policija konacno izadje na ulice u patrole.

Selim gandi

Gledajte ovo kamere sto snime , ovo nisu polcijiske kamere ,to su stanari postavili, premda da smo u normalnoj drzavi ovo bi bas sluzilo, alo posto nasi policajci smatraju ovo bespravno snimanje, te je po njima ovaj video samo za stanare te oni ga nesmiju korisiti kao dokazni materijal.

Drinco

Ovaj je zasluzio nagradu za kloca godine.

ttt

Balo.. a ono vec naucilo da ne radi i da krade.

King

Meni lici na nekog momka sa brcicima

gost

sto niste naveli vas broj telefona nego ste naveli broj mupa a kao nudite nagradu hahahaha

gost

Znam ga! Jucer mu je bila slika u "Oslobodjenju" u clanku "Pokusao provalii u stan u Sarajevu"!

Voksal

Gledajte ovo kamere sto snime , ovo nisu polcijiske kamere ,to su stanari postavili, premda da smo u normalnoj drzavi ovo bi bas sluzilo, alo posto nasi policajci smatraju ovo bespravno snimanje, te je po njima ovaj video samo za stanare te oni ga nesmiju korisiti kao dokazni materijal. ka Selim gandi Ako je javno oznaceno da se snima, kao upozorenje, nema tog koji moze snimak proglasiti nelegalnim.

Ovaj vam je Nasista!

Sa ovim se Pedja Kojovic sliko nekoliko puta!Pogledajte na FB!Njegova "raja" i njegovi glasaci!Sa Pala!

Xx

Amar Kešan

nisam siguran al mislim da jest

ovo je sigurno kešan s bistrika lopov i narkoman

/ Najnovije