Pogledajte tučnjavu između oca povrijeđenog dječaka i vozača u Sarajevu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Video možete pogkedati na adresi

Web-stranica na adresi https://www.youtube.com/embed/vvVDVCzUVu0?rel=0&controls=1&showinfo=0 možda privremeno nije dostupna ili je trajno preseljena na novu web-adresu.

Ma što šte ga obustavili

Trebao je dzukelu ubiti *** Šta je umislio on an je sjeo za volan da je on bog i da može u saobraćaju tako da divlja i ubija narod .Ma ja bi mu presudio na licu mjesta nebu nikad više nikom ugrozio život.***

Covjek

I ja bih mu siju zavrnuo kao piletu

Markeloff

Ma joj svi ste vi mangupi, uradili bi vi nesto al u k

K

U dzalalabadu stanje redovno.

Habuhabuhabu

Odmah sređujte svoje probleme na licu mjesta. Savjest će vam biti čišća. Ako se zaputite prema institucijama, već kasnije.

Božo

Sta je ovo, uzmeš lepo i izvadis mu crikeva napolje pa sve sto moze da vozi je onaj katetar a ne ovako. Zamisli dijete smrad da udari.

Tuner

Mislim da ne smijete objaviti snimak.

Slabo ga je namaro !!

.

larryfox2017

Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih kreditnih kompanija u Velikoj Britaniji. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: larryfox2017@hotmail.com

Ja

Ma joj svi ste vi mangupi, uradili bi vi nesto al u k ka Markeloff

Milica

>>I ja bih mu siju zavrnuo kao piletu ka Covjek<< Pa sto ne zavrnes

/ Najnovije