Pogledajte snimku masovne tučnjave u Neumu

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA

Bakir poslao probosanske snage … na ljetovanje …. 🤣🤣🤣🤣

rw

Dakle još se uvijek lože nove generacije na ono što se dešavalo za vrijeme Juge na moru. Dođu na more i zakuhaju sa domaćima, ili domaći sa gostima. Obično je sve u 5 deka, sranje i glupani!

Katy

Papanluk na djelu.

Mostar

Jos samo narodnjak sa harmonikom fali za potpun ugodjaj

Hugo

Nama treba Staljin.

babele

Da ne gledam sve. Moze li mi neko reci ko je izvukao deblji kraj?

Hercegovac u Bosni

Ne znam šta je svrha postavljanja ovakvih videa ?Malo je mržnje ,da malo podebljate.

Roki

Ako je ovo naguravanje tuča kako tek onda izgleda prava marisna. Mir mir niko nije kriv.

Krist pesovan da prosti

Jos samo narodnjak sa harmonikom fali za potpun ugodjaj ka Mostar

Ert

Bakir poslao probosanske snage … na ljetovanje …. 🤣🤣🤣🤣 ka SDA

Ert

Zna se ko provocira i koji su razlozi. Bolesnici HNS...

Bosanac

Bravo Sarajlije prebite te seljacine neumske ugrozene rvatske pizde

Celo

Visoko obrazovani novinar napise "masovne tucnjave" i ostane na poslu Otkaz

Role

Nisu dobili izborni zakon pa nervoza udarila u UZP bratiju

o

Nedajte se SARAJLIJE toj ustaskoj katolicko-terorističko bagri...u moje doba nije ih bilo ni u misijoj rupi.. ka DUDEK Krivousti Njofra **** te otac poremeceni

Hugolina

Da ne gledam sve. Moze li mi neko reci ko je izvukao deblji kraj? ka babele Ma kakav kraj. Bolje bih se ja potukla. Dvojica se hrvali a ostali ko tetkice udarali sakama. I tako se rastali.

Sarajlije pamet u glavu.

Neum je na tankoj struni.... To mozete da izgubite sad, pa sad, dakle smirite ugodjaj, postujte da je to sredina gdje vijekovima obitavaju Hrvati i bit ce bolje... Dakle kad ¨¨sljegnete¨¨ dolje kao bravi, fino pamet u glavu i prvo sebi recite ja sam sada kod Hrvata, a ne u seheru. To sto je Neum administrativno u BiH, to vam je privid, fatamorgana. Moze tako i ostat, no problemo, ali ako budete sistematski pravili probleme dolje, moze on i da predje na stranu matice. Uz novcanu nadoknadu kao Turci Dubrovcanima, ili cak i bez nje....

Gost

Lijepe riječi su ukras!

@role

Nisu dobili izborni zakon pa nervoza udarila u UZP bratiju ka Role Izborni zakon je na stolu i samo ceka smit da vi sda krezavi talibani zavrsite sa protestima, pa ce vam ga obznaniti. Mozete protestovati 5 dana, 10 dana, 10 godina, ali smitov izborni zakon vam ne gine sda lopovska bagro.

Ivica

Izborni zakon je na stolu i samo ceka smit da vi sda krezavi talibani zavrsite sa protestima, pa ce vam ga obznaniti. Mozete protestovati 5 dana, 10 dana, 10 godina, ali smitov izborni zakon vam ne gine sda lopovska bagro. ka @role Amerika danas rekla da podrzava smita, a amerika talibanima dala malo drzave sada kada im ga zavuku pisat ce na nos

Woooooooooou

Kao ovo je grozno, ne mogu da gledam, pa kako je ovo moguće da se dešava, kuda ide ovaj svijet??? U težim sam tučama sudjelovao u osnovnoj školi, do 4-tog razreda. Novinar, sjedi dobio si 1. Ovaj posao nije za tebe. Možda da promjeniš posao, kažu da traže radnike u pekari Malta. :)

/ Najnovije