Pogledajte snimak hapšenja u Sarajevu: Muškarac pružao otpor, policija primijenila silu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

Policija spremna ko gurbet

Bravo mupci

Rita se ko konj. A snimatelj kao da ima parkinsa.

9bbr

Ma ja. Jadu u trenerci uhvatili njih trojica i jedva. I imao hladno oružje? Šta? Viljušku za konzervu ribe pojesti? Čakiju za rezanje filtera? I ometao ih u „obavljanu dužnosti“? Šta su radili? Pisali kazne za parkiranje ili kontrolisali je li ljudima u autima prsluk dovoljno fluorescentan? Ili je li im prva pomoć starija od dvije godine?Garant im frajer nešto opsovo dok su to radili. I svi portali odmah „savladali naoružanog čovjeka“? Dok diler prodaje spid pred školom i političarov sin prolazi pored njih 140 na sat, oni ovog jadova maltertiraju, naravno! E eto nam države, da nas bogdo Bog hoće poravnat na ovom Ramazanu da nas sve pobije! Fuj!

Licijapo

Evo još jeda što je poznat policiji.

SMRDANI

IH! A PITA IM SE HLADI U VITARI, A ŠVALERKA PIŠE VEĆ 12TU PORUKU NA VIBER! A NAPISALI 10 KAZNI ZA POGREŠNO PARKIRANJE! E JOJ! SAMO U KONDICIJI SU OVA TROJICA, SPREMNI SU ČUDO JEDNO. KAKO ONI SAMO SAVLADAŠE OVOG RAMBA .... KATICE, RECI MI, KO TI JE OVAKO NAJDRAŽI U FAMILIJI ??

Rizo

Ova trojica zajedno ne mogu 3 skleka uraditi

Ma TO!

UDRI GA MEHMEDE!

Koju je gimnaziju je ova zavrsila?

primjetili muškarca sa snimka kako posjeduje hladno oružje (nož).....kako posjeduje!?

-_-

Sreća pa imamo spremnu i sposobnu policiju :)

Jabuka

Covjek se vracao iz javne kuhinje. Nosi escajg sa sobom. Nece da jede sa tuđim.

Omar Krnic krmce

Ovo vam je razlog sto ne smiju prici smrku i ostalim spremni ko babe kakve, kad pogledas policiju na zapadu

RAJVOSA

Svaka čast za policajce!!!!!!! Sve najbolje im želim! Kraj njih si siguran! Živi I zdravi bili!!!!

Jalijaš sa Vratnika

Ma ja. Jadu u trenerci uhvatili njih trojica i jedva. I imao hladno oružje? Šta? Viljušku za konzervu ribe pojesti? Čakiju za rezanje filtera? I ometao ih u „obavljanu dužnosti“? Šta su radili? Pisali kazne za parkiranje ili kontrolisali je li ljudima u autima prsluk dovoljno fluorescentan? Ili je li im prva pomoć starija od dvije godine?Garant im frajer nešto opsovo dok su to radili. I svi portali odmah „savladali naoružanog čovjeka“? Dok diler prodaje spid pred školom i političarov sin prolazi pored njih 140 na sat, oni ovog jadova maltertiraju, naravno! E eto nam države, da nas bogdo Bog hoće poravnat na ovom Ramazanu da nas sve pobije! Fuj! ka 9bbr naravno da je ovo naša država, i kad s njom dođemo pred fon ursulu da uđemo u njenu g..... sve će biti all right, a mi ko pingvini postrojeni ... nismo mi, majke mi (a znamo naše aktivnosti, i rodbine nam, u novembru 1990, na izborima...)

/ Najnovije