Pogledajte snimak džeparenja u Sarajevu: Turistički vodiči traže pomoć od vlasti i policije

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jednostavno je

Kad bi jednom odsjekli saku zbog kradje - da vidim ko bi imao jajca da pokusa isto. Ili.....trosite nebrojeno mnogo novca za rjesavanje istog problema.

Ha ja

Je li ovo snimano peglom?

Zamalo opljackana

Prije otprilike mjesec dana u 10:00h ujutro na Vilsonovom šetalištu, su mi iz rusaka pokusali ukrasti novcanik. Sreca okrenula se i vidjela ih na djelu. Strahota je kako su tihi iza leđa da se jedva moze primjetiti bilo sta. Akteri su dva momka i dvije djevojke romske pripadnosti. Nadam se da ce MUP da ih zatvori.

/ Najnovije