Pogledajte prve fotografije s mjesta pucnjave u Sarajevu

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

Aferim sad smo i Sicariose dobili

Auuu

Odavno nusam vidio potresnije fotografije.

Role

Ovo su sve SDA glasači oni koji se kunu u vjeru i Kur'an, nije sigurno neko ko je glasao za Sabinu Čudić i Peđu Kojovića. Ovo može samo biti Zahiragićeva raja.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Raja sa portala

***

Ask

Vala vakat smjenit ministra jbt svaki dan neko sranje usrad dana.

***

***

Home

Lijepe riječi su ukras!

Role

pa za to dvoje nije niko ni glasao osim uze familije. ka Raja sa portala :) Pa vidiš da sam u pravu da je ovo SDA bagra a ne familija od Čudićke i Kojovića.

Odgovarač

Glu pane, ovako se pucalo po gradu samo u periodu 92-95 godina. Kako dodose ovi trojkasi nikad gora situacija nije bila u smislu koristenja vatrenog oruzja ili automobilskih nesreca. Ocito neznanje, nerad istanje u gradu haj vana koji vladaju kantonom adresirati nekom drugom je dokaz idi otizma. ka Home e da mi je znati ko je omogućio da se godinama kote kriminalci, ko ih je do sad drzao pod kontrolom i pustio sa lanca. nisi mi bas previse upoznat sa sarajevom 92-95.

Katil

Jesu li se ovo novokomponovani vjernici sa glavama ko bojleri i bradama od poslanika,stomacinama i trenerkama sa obavezno tankim nogama i nabildanim bicepsima popucali oko somuna da mogu umakati svoje omiljeno maslo za sveti praznik,kakav cirkus od naroda.

Home

e da mi je znati ko je omogućio da se godinama kote kriminalci, ko ih je do sad drzao pod kontrolom i pustio sa lanca. nisi mi bas previse upoznat sa sarajevom 92-95. ka Odgovarač Rodio se u ovom gradu prije 56 godina, bio na braniku istog u periodu 92-95 ako te zanima. Samo mi pojasni mislis li na zadnjih 6 godina kocenja kriminalaca i pustanje sa lanca sad za Ramazan ponajvise. Te Cudicke i Kojevici mrze islam vise od bilo cega.

Norod zno

Običan sarajevski mubarek dan, tobejarabi!

Haha

Ne znam kako da vam ovo kažem, ali bojim se da je do “GraDžana”.

BRKICA

***

Fishek10

potencijalan naslov za novi krimic: obracun poslije dzume !

Naravno

***

Napravite

Skup za palestinu,to je najvaznije,nema veze sto nam je na ulicama isto kao i tamo.

Al se nemere sakrit

Cakija...¨shocem ga pukni¨.....utoka..... zato sam ja vam zbogom rekao i nimalo se ne kajem :). SPASIO sam se svakodnevne papanijade..... ka *****ska jalijastina, tipicna za SA. Kompleks papka koji su ti nabili. Doduse i jesu Vlahadija sve sa Romanije po Sarajevu jasali do rata.

Ramazan je sveto vrijeme za

***

Ja1

Ugledali se na Zahiragica, sve su to njihovi glasaci

/ Najnovije